Csung Jüan Csikung - csikungtanito.hu
    
Az élet galériája
 
oldaltérkép betöltése


    
Ultrahangos kártevő riasztás
    
  
Az ultrahangos kártevő riasztók nagy hangnyomású ultrahangot használnak, amit az emberek nem hallanak.
 
Az ultrahang – frekvenciájától függően – a legkülönbözőbb állatok elriasztására alkalmas. Minél szélesebb frekvenciatartományban működik egy riasztó, annál többféle állat ellen lehet hatékony. Mivel a különböző állatok másképpen reagálnak az egyes ultrahangos frekvenciákra, így fontos, hogy a riasztandó állat azt a hangot kapja, amellyel valóban elriasztható az adott területről.
 
Ahogyan az embereknél, úgy az állatoknál is léteznek olyan hangfrekvenciák, melyek zavaróak, kellemetlenek, különösen hosszabb időn át hallva.
Ugye Önnek sem tetszene, ha egy rendőrségi sziréna szólna folyamatosan (éjjel-nappal) a lakásában? Biztosan elköltözne egy nyugodtabb, csendesebb helyre.
 
A kártevő állatok ugyanúgy reagálnak az ultrahangos kártevő riasztó hangjára, mint ahogyan mi a rendőrségi sziréna hangjára, vagy bármilyen más hangos, kellemetlen zajra: messzire elmenekülnek a kellemetlen hang forrásától. Mivel az ultrahangos riasztók azt a légteret védik, ahol a készülék van, így ha a kártevők az adott területen belül találnak egy hangárnyékos, nyugodtabb helyet, akkor bizony nem mennek messzire, csak elhúzódnak.
 
Figyelem: A falba, a szigetelés, a lambéria stb. mögé befészkelt kártevőket az ultrahangos hatás nem éri el. Ha ilyen jellegű problémája van, az ultrahangos riasztás nem elég!
 
Az ultrahangos kártevő riasztás nincs hatással az emberekre és a háziállatokra (kivéve a rágcsáló jellegű háziállatokat), a kártevőket viszont elriasztja, megzavarja az a kellemetlen zaj, amit az ultrahangos riasztó bocsát ki. A fejlettebb ultrahangos készülékek egy váltakozó impulzus generátort használnak, így a kártevők nem tudnak hozzászokni a kibocsátott ultrahanghoz.
A megfelelően kiválasztott ultrahangos riasztóval Ön is biztonságos, kártevőmentes környezetet teremthet.
 
ultrahangos kártevő riasztás
    
    
< vissza az előző oldalra
 

<< vissza a nyitóoldalra
    
    
    


 

 Árukategóriák
Madárriasztók  Madárriasztók
Elektronikus madárriasztó - Broadband Pro
Műbagoly
Stroboszkóp lámpa
 
Balkonvédő elemes madárriasztó 
Elektromos madárriasztó - BirdXPeller Pro 
Rágcsálóriasztók  Rágcsálóriasztók
Egérriasztó és patkányriasztó - Pest-X
Rovarriasztók  Rovarriasztók
Hangyariasztó - Pest-X
    
  
   
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!