Csung Jüan Csikung - csikungtanito.hu
    
Az élet galériája
 
oldaltérkép betöltése


    
Ultrahangos kártevõ riasztás
    
  
Az ultrahangos kártevõ riasztók nagy hangnyomású ultrahangot használnak, amit az emberek nem hallanak.
 
Az ultrahang – frekvenciájától függõen – a legkülönbözõbb állatok elriasztására alkalmas. Minél szélesebb frekvenciatartományban mûködik egy riasztó, annál többféle állat ellen lehet hatékony. Mivel a különbözõ állatok másképpen reagálnak az egyes ultrahangos frekvenciákra, így fontos, hogy a riasztandó állat azt a hangot kapja, amellyel valóban elriasztható az adott területrõl.
 
Ahogyan az embereknél, úgy az állatoknál is léteznek olyan hangfrekvenciák, melyek zavaróak, kellemetlenek, különösen hosszabb idõn át hallva.
Ugye Önnek sem tetszene, ha egy rendõrségi sziréna szólna folyamatosan (éjjel-nappal) a lakásában? Biztosan elköltözne egy nyugodtabb, csendesebb helyre.
 
A kártevõ állatok ugyanúgy reagálnak az ultrahangos kártevõ riasztó hangjára, mint ahogyan mi a rendõrségi sziréna hangjára, vagy bármilyen más hangos, kellemetlen zajra: messzire elmenekülnek a kellemetlen hang forrásától. Mivel az ultrahangos riasztók azt a légteret védik, ahol a készülék van, így ha a kártevõk az adott területen belül találnak egy hangárnyékos, nyugodtabb helyet, akkor bizony nem mennek messzire, csak elhúzódnak.
 
Figyelem: A falba, a szigetelés, a lambéria stb. mögé befészkelt kártevõket az ultrahangos hatás nem éri el. Ha ilyen jellegû problémája van, az ultrahangos riasztás nem elég!
 
Az ultrahangos kártevõ riasztás nincs hatással az emberekre és a háziállatokra (kivéve a rágcsáló jellegû háziállatokat), a kártevõket viszont elriasztja, megzavarja az a kellemetlen zaj, amit az ultrahangos riasztó bocsát ki. A fejlettebb ultrahangos készülékek egy váltakozó impulzus generátort használnak, így a kártevõk nem tudnak hozzászokni a kibocsátott ultrahanghoz.
A megfelelõen kiválasztott ultrahangos riasztóval Ön is biztonságos, kártevõmentes környezetet teremthet.
 
ultrahangos kártevõ riasztás
    
    
< vissza az elõzõ oldalra
 

<< vissza a nyitóoldalra
    
    
    


 

 Árukategóriák
Madárriasztók  Madárriasztók
Elektronikus madárriasztó - Broadband Pro
Mûbagoly
Stroboszkóp lámpa
 
Balkonvédõ elemes madárriasztó 
Elektromos madárriasztó - BirdXPeller Pro 
Rágcsálóriasztók  Rágcsálóriasztók
Egérriasztó és patkányriasztó - Pest-X
Rovarriasztók  Rovarriasztók
Hangyariasztó - Pest-X
    
  
   
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!