Csung Jüan Csikung - csikungtanito.hu
    
Az élet galériája
 
oldaltérkép betöltése


    
Elektromagnetikus kártevő riasztás
    
  
Az elektromagnetikus kártevő riasztás a hagyományos kártevő irtással szemben (vegyszerek, mérgek, gázok, stb.) teljesen biztonságos az emberek, a háziállatok és az elektromos berendezések számára. Az elektromagnetikus kártevő riasztás a falakban levő elektromos vezetékeket használja úgy, hogy az Ön egész otthonát vagy irodáját egy óriási kártevő-taszítóvá alakítja ahhoz hasonlóan, mint amikor telefonon beszélve az Ön hangját a telefonvezeték továbbítja egy bizonyos frekvencia segítségével.
 
Az elektromagnetikus kártevő riasztás úgy használja az Ön elektromos vezetékeit, hogy egyszerűen átküld a vezetéken egy váltakozó jelet, ami úgy van beállítva, hogy zavarja a kártevők idegrendszerét.
 
Ez a technológia nem hat az emberekre, háziállatokra vagy az elektromos berendezésekre, és nem növeli az Ön vezetékeinek elektromagnetikus energiáját, egyszerűen csak megváltoztatja a frekvenciát a célpontot jelentő kis kártevőkre, mint például a rovarokra és a rágcsálókra, akik könnyedén érzékelik az elektromagnetikus frekvenciákban beálló változásokat.
 
A jelzőberendezés pár másodpercenként be- illetve kikapcsol, így a kártevők nem tudnak hozzászokni.
 
Az elektromagnetikus hatás a falon vagy a padlón keresztül is érvényesül, ezáltal az elektromagnetikus technológiát használó riasztók képesek a falból is kiűzni a kártevő rágcsálókat és rovarokat.
 
A rovarok rezgésekkel kommunikálnak. Az elektromagnetikus kártevő riasztó rezgései zavarják a kommunikáló kártevők érzékelőit, és azt a hatást keltik bennük, hogy egy ellenséges területen vannak, ahol nem látják őket szívesen, és mindezek eredményeként kiűzik őket onnan.
 
Az elektromagnetikus kártevő riasztás összezavarja a kártevőket, nehézzé vagy egyenesen lehetetlenné teszi számukra, hogy eleséget gyűjtsenek, szaporodjanak, fészket rakjanak, vagy hogy egymással kommunikáljanak. A rágcsálók valamiféle változást fognak érzékelni a környezetükben, kényelmetlenül fogják érezni magukat, és el fogják kerülni azokat a területeket, ahol az Ön elektromagnetikus riasztó készüléke
működik. Ha Ön egy rágcsálót tart háziállatként, akkor ne használja az elektromagnetikus riasztást, mert az állat meg fog őrülni tőle!
 
Elektromagnetikus kártevő riasztás
    
    
< vissza az előző oldalra
 

<< vissza a nyitóoldalra
    
    
    


 

 Árukategóriák
Madárriasztók  Madárriasztók
Elektronikus madárriasztó - Broadband Pro
Műbagoly
Stroboszkóp lámpa
 
Balkonvédő elemes madárriasztó 
Elektromos madárriasztó - BirdXPeller Pro 
Rágcsálóriasztók  Rágcsálóriasztók
Egérriasztó és patkányriasztó - Pest-X
Rovarriasztók  Rovarriasztók
Hangyariasztó - Pest-X
    
  
   
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre!